gömme rezervuar Options

Wiki Article

This website is employing a security provider to safeguard alone from on-line attacks. The action you simply carried out activated the safety Remedy. There are many actions which could trigger this block such as submitting a specific term or phrase, a SQL command or malformed details.

Editör Notu: Satın alma işleminizle ilgili yardıma ihtiyacınız varsa veya uygun bir parçayı satın alma/tanımlama konusunda tavsiyeye ihtiyacınız varsa, lütfen bize vimar@vitrayetkiliservis.

Your browser isn’t supported any longer. Update it to obtain the best YouTube practical experience and our most recent features. Find out more

Tüm Bağlantılar: Tüm bağlantıları ve montaj noktalarını tekrar kontrol edin. Her şeyin sıkıca oturduğundan ve doğru bir şekilde bağlandığından emin olun.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Vitra gömme rezervuar şamandıra suyu kesmiyor ya da su kaçırıyor ise en kısa sürede tamir etmeniz gerekmektedir. Aksi takdirde yüksek gömme rezervuar su faturaları ile gömme rezervuar karşılaşmanız olasıdır.

VitrA’nın akıllı klozet modelleri ile uyumlu rezervuarların montajı içinse elektrikli bağlantı parçalarının kullanılması gerekir.

You can email the positioning proprietor to allow them to know you were blocked. You should include what you were being accomplishing when this gömme rezervuar site came up as well as the Cloudflare Ray ID identified at The underside of this page.

Müşterilerin mükemmel biçimde bir araya getirilmiş farklı bir banyo tasarımı elde etmelerine lawnımcı olur

Ancak iç kısımda oluşacak kirlenmelerde süreç birz daha zor. Bu nedenle kirlenmeye sebep olan etkileri bilmek isteyebilirsiniz. Evde kullandığınız Vitra ya da farklı bir marka rezervuar sisteminin içinin kirlenme gömme rezervuar servisi sebeplerini şu şekilde açıklayabiliriz…

Mersin gömme rezervuar tamir servisi ustalarımız her marka ve model gömme klozetlerin tamir ve bakımını orijinal yedek parça kullanarak yapmaktayız.

Rezervuar, klozet kullanımından sonra suyun boşaltılmasını ve klozetin temizlenmesini sağlayan önemli bir parçadvertır. Kapalı bir hazne olan rezervuar içine gömme rezervuar servisi sifon takımı yerleştirilir.

Eski parçalar yerlerinden çıkarıldıktan sonra yerlerine yenileri takılır ve İngiliz anahtarı ile bu parçalara su hortumu bağlanır. Son aşamada rezervuar kapağı yerine yerleştirilerek somunlar sıkılır.

Su tahliye hortumu veya vakum pompası gibi uygun ekipmanlar kullanılarak suyun boşaltılması sağlayabilirsiniz. Kısaca gömme rezervuar temizliğinde su boşaltılması şartwork.

Genelde gömme rezervuarlar, asma klozetle birlikte montajlanır. Birlikte montaj yapılması, kullanım alanında daha verimlilik oluşturduğu gibi daha modern day bir yapıya da kavuşursunuz.

Report this wiki page